top of page

70-vuotiaat juhlivat yhdessä adventtisunnuntaina


Puolangan seurakunta järjesti tänä vuonna 70 vuotta täyttäneille yhteisen juhlan, jossa muisteltiin lapsuusvuosia ja menneitä 1950-luvun tapahtumia. Samalla haasteltiin myös tulevaisuudenodotuksista.

Kirkkoherra Hannes Seppänen totesi puheessaan, että jokaisella on oma tarinansa.

- Te, jotka olette tänä vuonna täyttäneet 70 vuotta, olette vielä virkeitä ja monessa mukana. Vaikka jokainen vuosi tuo jotain tullessaan, tunteet eivät vanhene, vaan elätte hyvää ja vahvaa elämää. Parasta on silloin, kun on hyvää ja tasaista elämää - ei liikaa haasteita. Juhlapäivänä katsellaan aina taaksepäin, mitä on tehty ja missä hankkeissa oltu mukana, Seppänen totesi ja antoi puheenvuoron 70-vuotiaille Tuula Kinnuselle ja Helena Toloselle.

He muistelivat lapsuusaikojaan ja opiskelujaan, jotka johtivat seurakunnan palvelukseen. He kertoivat monen toiveen olevan pysyä terveenä jatkossakin, jaksaa harrastaa sekä pysyä virkeinä ja omatoimisina.

Joukokylässä yksin asuva Terho Heikkinen käytti puheenvuoron ja kertoi kokemuksistaan oltuaan YK-joukoissa rauhanturvaajana Siinailla, Golanilla ja Libanonissa.

Lue enemmän 7. joukokuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Rauni Räisänen

153 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page