top of page

Askanmäki sopi erinomaisesti stand up -komiikan näyttämöksi


Puolangalla viihdyttiin lauantaina parin vuoden tauon jälkeen stand up -komiikan parissa, kun Naurunvaara stand up -show järjestettiin toista kertaa. Komiikan näyttämönä toimi Askanmäen kesäteatteri mitä otollisimmassa loppukesän säässä.

Monilukuisen yleisön nauruhermoja olivat pistämässä lujille puolankaislähtöinen Lasse Oikarinen, Tommi Ylimäinen ja Anitta Ahonen. Illan isäntänä ja tuottajana toiminut Oikarinen kertoi, että hänestä oli mielenkiintoista tuoda varsin moderni stand up -komiikka perinteikkääseen kesäteatterimiljööseen.

- Se toimii täällä kuitenkin ihan samalla tavalla kuin kaupungissa jossakin klubissa, Oikarinen totesi.

Stand up -komiikan toimivuuden Askanmäessä todisti myös yleisö, sillä hersyvää naurua ei illasta puuttunut.

Lasse Oikarisen jälkeen Naurunvaara show’n lavalle asteli kemiläislähtöinen, sittemmin oululaistunut koomikko Tommi Ylimäinen.

Naurunvaara show’n pääesiintyjänä yleisöä viihdytti tamperelainen Anitta Ahonen eli Iso A, jota on tituulerattu myös Suomen rääväsuisimmaksi koomikoksi. Ahonen otti esiintymislavan suvereenisti haltuunsa muun muassa huomioillaan korona-ajan kummallisuuksista.

- Olen tehnyt nyt paljon etäkeikkoja. Tyypeillä kun on Zoomissa mikrofoni mutella ja kamerat kiinni, niin koetapa siinä väännellä naamaa. Olen sanonut, että tänä vuonna voisi jatkaa sillä, että otetaan myös töpselit irti, Ahonen sanoi.

Aiheesta enemmän 11. elokuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Heikkinen

283 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page