top of page

Battle Beast tähdittää Lankafestiä ensi kesänä


Lankafest järjestetään ensi kesänä jo 13. kerran. Festarit käynnistyvät perjantaina 28. kesäkuuta ja jatkuvat tuttuun tapaan lauantaina torilla.

Lankafestin ehdoton päätähti on Battle Beast, joka tulee Puolangalle nyt jo neljännen kerran. Ensimmäisen kerran kunnan tapahtumakoordinaattori Sami Haapalainen buukkasi yhtyeen jo vuonna 2014 ennen sen maailmanmenestystä. Sen jälkeen yhtye esiintyi Lankafestillä vielä vuosina 2015 ja 2017.

- Tuon vuoden 2017 jälkeen se nousi selvästi Suomen ykköskaartiin. Sen jälkeen hinta on ollut niin kova, etteivät meidän rahat siihen riittäneet, eikä se ole enää käynyt näillä niin sanotuilla pienillä festareilla. Nyt saatiin sellainen diili, että rahat riittivät, ja onhan meillä kuitenkin sellainen maine järjestäjinä, että sillä päästään nykyisin jo aika pitkälle sopimuksia neuvoteltaessa, Haapalainen kertoi.

Lankafestin muut esiintyjät ensi kesänä ovat Ensiferum, Brother Firetribe, Kalmah, Tanna, Stoned Statues, Ikirouta, Electric Deathbeat, Perfect Strangers Duo.

Ensi kesän Lankafestin tarjonnasta enemmän 29. marraskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen, kuva promo

96 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page