top of page

Eläkeliiton äitienpäiväjuhlaa vietettiin mukavassa tunnelmassa


Eläkeliiton Puolangan yhdistys järjesti perjantaina perinteisen äitienpäiväjuhlan Kesärannan kerhohuoneella. Tila oli koristeltu kauniisti ja pöydällä maljakossa oli keväisiä hiirenkorvilla olevia koivunoksia. Kakkukahvit oli katettu valmiiksi pöytään. 

Perjantaiaamuna maahan oli satanut kymmenisen senttiä lunta, joten moni ei varmaan päässyt sen takia tulemaan paikalle. Puheenjohtaja Heikki Väyrynen kuitenkin vitsaili, että onni oli kohdillaan. Sen vuoksi tapahtuma pystyttiin järjestämään koronasuositusten mukaan eli alle 20 hengen tapahtumana. 

Tapahtumaa ei viime vuonna pystytty järjestämään, joten nyt se oli Väyrysen mukaan tehtävä. Hän olikin ilahtunut, että paikalla oli paljon äitejä.

- On tärkeää, että juhlaperinnettä saatiin jatkaa, kun viime vuonna jouduttiin luopumaan perinteestä. Siitä olen huonoa omatuntoa saanut kantaa. Arvelimme, ettei tänne montaa tule, ja nytkin on muutama henki alle parikymmentä. Jos olisi ollut sellainen auringonpaisteinen keli, niin olisi voinut tulla enemmän, Väyrynen arveli.

Paikalle oli tullut myös Anja Moilanen. Hänen äitienpäiväperinteisiin korona ei ole vaikuttanut, koska lapset ja lastenlapset asuvat lähellä. Hänestä oli todella mukava vaihtaa kuulumisia tuttujen kanssa pitkästä aikaa.

Lue enemmän 12. toukokuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen


110 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page