top of page

Eläkeliiton Puolangan yhdistys täytti 50 vuotta


Viime torstaina seurakuntasaliin kokoonnuttiin juhlatunnelmissa, kun juhlistettiin Eläkeliiton Puolangan yhdistyksen 50-vuotisjuhlaa. Seurakuntasaliin kokoonnuttiin koronan vuoksi väljästi, mutta tunnelma oli sitäkin lämminhenkisempi. 

Juhlassa kuultiin muisteluita Eläkeliiton varhaisilta vuosilta Seppo Heikkisen kertomana ja rovasti Kyösti Juntusen puhe. Lisäksi Mauno Hyyryläinen lausui Eino Leinon runon, ja toki mukana oli myös yhteislaulua.

Eläkeliiton Puolangan paikallisyhdistys perustettiin tarpeeseen, eli tuomaan iloa ja vireyttä vanhuksille. Yhdistyksen perustamiskokous pidettiin seurakuntasalissa 19.11.1970.

Juhlassa jaettiin kahdeksan hopeista ansiomerkkiä ja viisi kultaista. Merkkejä jakamassa oli Kainuun piirin toiminnanjohtaja Terho Pelli. Eläkeliiton ansiomerkki annetaan tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta Eläkeliiton ja sen päämäärien hyväksi. 

Hopeiset merkit saivat Sanni Heikkinen, Anna-Maria Koskinen, Annikki Keränen, Mauno Hyyryläinen, Rauni Räisänen, Eero Huusko, Aino-Sinikka Moilanen ja Helli Karvonen. Kultaisen merkin saivat Heikki Väisänen, Pirkko Heiskanen, Hilja Moilanen, Kaarina Kanniainen ja Toini Hyyryläinen. Rovasti Kyösti Juntuselle myönnettiin kunniajäsenyys.

Juhlasta enemmän 25. marraskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Lauta Tolonen

349 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page