top of page

Etätyötila Pirtti avautuu kesäkuussa


Pirtin ison tilan voi varata kokonaan esimerkiksi kokouksia tai tykypäiviä varten. Sinne on laitettu kaikki tarpeellinen: iso pöytä ja näyttö kokouksen pitämiseen. Jos isompi tila ei ole varattu, niin siitäkin voi varata työtilaa hyvin edullisesti.

Oletko jo nähnyt Puolangan kunnan Tiktok-videot? Tämän vuoden alussa Puolangan kunnassa alkoi Muualta meille -hanke, jossa projektikoordinaattorina työskentelee Josefi Tiirola. Hanke on todella moninainen ja Tiktok-videot ja muut sosiaalisen median kanavien toteuttaminen ovat vain osa sitä.

Hankkeella on leader-pohjainen rahoitus ja se kestää ensi vuoden loppuun saakka. Siinä keskitytään erityisesti monipaikka-asumiseen ja tällaisten asukkaiden hankkimiseen Puolangalle. Hankkeeseen kuuluu kunnan ja alueen kehittämistä sekä matkailu-asioita ja tiedottamista. Hankkeen pitkän linjan tavoitteena on kunnan elinvoimaisuuden ja asukasmäärän säilyttäminen entisellään.

Hankkeen yksi konkreettinen tuotos on etätyötilat, jotka avautuvat käytettäviksi kesäkuun aikana. Etätyötila on nimetty Pirtiksi. Niihin pääsee myös tutustumaan kesäjuhlapäivänä heinäkuun alussa. Etätyöpiste on virastotalolla entisissä veroviraston tiloissa.

Tarkoitus olisi, että Pirtti palvelisi sekä yrittäjiä että yksityishenkilöitä. Kaksi toimistoista on varattu yrityskäyttöön. Niitä voivat varata yrittäjät, joilla ei ole kannattavaa hankkia Puolangalta liiketilaa vakituisesti esimerkiksi asiakastapaamisiin.

Muut kaksi toimistoa ovat yksityiskäyttöön. Tiirola näkee, että monia voisi kiinnostaa mökkeilykauden pidentäminen etätöitä tehden.

Lue enemmän 31. toukokuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Turunen, kuva Josefi Tiirola
128 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page