top of page

Etätyötilalle kaavaillaan sekä yksityis- ja yrityskäyttäjiä


Puolangan kunnalla on tekeillä virastotalolle entisiin veroviraston tiloihin etätyötilat. Tämä toteutetaan osana Muualta meille -hanketta.

Etätyötilaan on tulossa neljä toimistoa ja yksi isompi tila, johon tulee iso pöytä. Tilassa voi järjestää koulutuksia tai kokouksia. Tilojen toivotaan palvelevan sekä yksityishenkilöitä että yrittäjiä, joilla ei ole Puolangalla omaa tilaa asiakaskontaktien hoitamiseen.

- On olemassa sellaisia yrityksiä, jotka ei halua tehdä Puolangalle pysyvää investointia, eivätkä halua vuokrata tilaa kiinteästi. Heillä on nyt mahdollisuus vuokrata toimisto etätyötoimistosta ja he voivat hoitaa asiakastapaamiset siellä. Siellä on kaksi toimistoa, joissa on mahdollista ottaa asiakkaita vastaan, projektikoordinaattori Josefi Tiirola kertoi.

Etätyötilat palvelevat myös paikallisia, koska tilapäiset tilat voivat saada yrityksiä laajentamaan toimialuettaan tänne. Se voi mahdollistaa myös mökkeilykauden pidentämisen osa-aikapuolankalaisille.

Osana hanketta Tiirola on perustanut osa-aikapuolankalaisten Facebook-ryhmän, jossa on jo nyt yli sata jäsentä ja lisää toivotaan liittyvän. Siellä hän on kysellyt mielipiteitä etätyötilasta. Siellä nousikin esiin, että huono internetyhteys haittaa monesti töiden tekemistä mökillä, jos pitää käyttää ammattiohjelmistoa. Virastotalolla kuitenkin tähän on ratkaisu.

Lue enemmän 22. maaliskuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Seppänen

263 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page