top of page

Heli Kinnunen oivalsi oman polkunsa yrittäjänä


Heli Kinnusen ja Iloinen elämä -yrityksen yhteinen taival on alkanut vastikään. Hän tarjoaa valmennuspalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Lisäksi hän tekee energiahoitoja ja tulkintoja. Hän järjestää myös enkeli-iltoja ja erilaisia rentoutuselämyksiä.  

Heli on ison osan elämästään toiminut yrittäjänä vaikka välillä hän on tehnyt palkkatöitä. Hän kuitenkin huomaa palaavansa aina yrittäjän tielle. Iloinen elämä ei ole hetken päähänpisto vaan hän on miettinyt sitä jo pidemmän ajan. Hän löysi kuitenkin itselleen aina syyn lykätä haaveitaan. Nyt hetki tuntui sopivalle, kun elämään muodostui pieni tyhjiö ihan kuin se olisi niin tarkoitettu.

- Olen todella kauan miettinyt tätä ja milloin olisi oikea ajankohta. Tätäkin ajankohtaa epäilin, mutta perhe ja läheiset sanoi, että lähde nyt kokeilemaan, Heli kertoi. 

Valmentaminen nitoo samalla yhteen Helin aikaisempia kokemuksia eri aloilla ja yrittäjänä. Hän opiskelee ratkaisukeskeistä valmentamista Life Coach Academyssa ja on antanut jo omat suoritteensa. Jäljellä on vain vertaispalautteita ennen valmistumista. 

Koulutuksen aikana hän on tehnyt henkilökohtaisia valmennuksia sekä yritysvalmennuksia. Kokemus niistä ja saadut palautteet vahvistivat hänen olevan oman juttunsa äärellä.

Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa erilaisten työkalujen avulla haetaan tilanteeseen helpotusta ja autetaan valmennettava huomaamaan oman potentiaalinsa. Hän voi valmentaa yksilöitä erilaisiin asioihin liittyen tai sitten sopusuhtaisen kokoisia työyhteisöjä. 

Valmennuksessa kyse on siitä, että ihminen itse huomaa ympärillä olevia vaihtoehtoja ja lähtee seuraamaan sitä, mikä tuntuu itsestä oikealle.

- Ihmisellä on paljon ennakkoluuloja ja uskomuksia, jotka valmennuksella pyritään unohtamaan vaikka ihan mielikuvaharjoitteiden avulla. Näin ihminen huomaa, että jokaisesta on ihan mihin vain, Heli kertoi. 

Lue enemmän 4. lokakuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen188 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page