top of page

Huumori kukkii Käteistä, kiitos! -näytelmässäKesäteatteri palasi perjantaina Askanmäkeen naurun ja haitarimusiikin säestyksellä, kun ensi-iltansa sai Markku Hyvösen käsikirjoittama Käteistä, kiitos! Yleisö pääsi nauttimaan humoristisesta ja hyvällä tavalla perinteikkäästä kesäteatterista kesäisen sään suosiessa.

Viime vuonna Käteistä, kiitos! -näytelmästä saatiin Askanmäessä jo maistiaisia, ja tänä kesänä tarina nähdään kokonaisuudessaan. Tekijöiden lupaukset siitä, että paljon mehukkaita kohtauksia on vielä tulossa, pitivät ensi-illassa ehdottomasti paikkansa.

Askanmäen tämänkesäisen näytelmän keskiössä ovat hirsiveistämön omistavat veljekset Onni ja Voitto Ryytimaa. Onni (Aarne Kehänen) on synkkyyteen taipuvainen mies, joka monen muun asian lisäksi murehtii tyttärensä Helmin (Minttu Lauronen) tulevaisuutta. Voitto (Martti Köngäs) taas on optimisti, joka toivoisi digiloikan pelastavan hirsiveistämön taloudellisesta ahdingosta.

Ensi-iltaa katsomassa olleet puhoslaiset Hannu, Taina ja Anne Vainio olivat tyytyväisiä näkemäänsä. Aika ei ollut käynyt heidän mukaansa pitkäksi.

- Huumoria oli oikein kunnolla ja sai nauraa, ensimmäistä kertaa Askanmäessä vieraillut Anne Vainio tiivisti.


Lisää Käteistä, kiitos! -kesäteatterin sujumisesta voi lukea 14.7. ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Heikkinen


170 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page