top of page

Iloista yhdessäoloa Kesärannan tiloissa


Viime viikon tiistaina vietettiin Kesärannan ulko- ja sisätiloissa aurinkoista syyspäivää Vanhusten- ja Reumaviikon merkeissä. Tapahtumaan saapui 28 henkilöä, ja heille oli järjestetty monenlaista mukavaa toimintaa.

Tapahtumapäivän järjesti Puolangan Tules ja reuma ry, koska Reumaliitto oli suositellut yhdistyksille yhteisen liikuntatapahtuman järjestämistä edellisviikolla olleen Reumaviikon johdosta. Yhdistyksen puolelta tapahtuman järjestäjänä oli reilun vuoden toiminut Reumatroppi-ryhmä, jota ohjaa Johanna Moilanen.

- Päätimme Reumatropissa, että pidämme tapaamisen täällä Kesärannassa ja samalla tuomme iloa ja virkistystä Kesärannan asukkaille ja muillekin, jotka haluavat tulla mukaan, järjestäjät kertoivat.

Tilaisuus aloitettiin Kesärannan pihapiirin grillikatoksessa, jossa nautittiin yhdessä tuumin Moilasen paistamia grillimakkaroita. Kun makkarat oli saatu paistettua ja syötyä, väki siirtyi sisälle kerhotilaan kahvittelemaan ja lämmittelemään.

Johanna Moilanen kertoi Reumatroppi-toiminnasta, joka on iloista yhdessäoloa ja mukavaa tekemistä hyvinvoinnin ja terveyden hyväksi liikuntahetkeä unohtamatta. Reumatroppi-ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai monitoimitalolla. Uusia jäseniä sopii mukaan.

Aiheesta enemmän 18. lokakuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Rauni Räisänen


141 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page