top of page

Isänpäivän kunniaksi kuultiin tekoälyn onnittelupuheet Kesärannan juhlassa


Heikki Väyrynen toivotti perjantaina niin isät kuin isoisät ja kaikki muutkin tervetulleiksi Kesärannan kerhoon, jonka pääasiana oli järjestää juhla isänpäivän kunniaksi. Päivä osui Martin päivään, jolloin koko Suomi keskittyi presidentti Martti Ahtisaaren siunaamiseen haudanlepoon. Kaikki hiljentyivät kuuntelemaan Väyrysen muistelua Ahtisaaren elämästä ja työstä Suomen presidenttinä ja maailman rauhan puolesta.

Isänpäivän juhla alkoi paikalla olleiden naisten isille esittämällä onnittelulaululla, minkä jälkeen Eero Huusko johti ja säesti yhteislaulantana Sibeliuksen Aleksis Kiven runoon säveltämän Metsämiehen laulun ja amerikkalaisen kansansävelmän Lapin poika mä oon juurta noitain.

Kun äänijänteet oli saatu avattua isät pääsivät ensimmäisinä nauttimaan juhlapöydän antimista. Annikki Koskinen tarjoili juhlakahvit kuppeihin ja Sanni Heikkinen leikkasi valmiit kakkupalat aseteille kookkaasta ja maukkaasta täytekakusta.

Ohjelmassa oli muun muassa Leena Hyyryläisen pitämä isänpäiväpuhe. Hän luki kaksi tekoälyn tekemää puhetta: toisen kaikille Puolangan isille ja toisen Kesärannan kerhossa oleville.

Kesärannan isänpäiväjuhlasta enemmän 15. marraskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Rauni Räisänen


135 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page