top of page

Isan kävelykierroksen testikierros järjestettiin onnistuneesti


Lokakuun alkupuolella Isa Asp -seura kokeili jotain aivan uutta, nimittäin Isan kävelykierrosta. Koekävelykierroksella kartoitettiin, olisiko Isan kierroksesta mahdollista tehdä paikallinen matkailutuote.

- Teillä on ainutlaatuinen tilaisuus ja tuhannen taalan paikka antaa neuvoja ja opastukset tästä kierroksesta, seuran puheenjohtaja Tuulikki Moilanen totesi paikalla oleville.

Kierros alkoi Kiiskilän pappilassa, jossa kuultiin pappilan historiaa. Kiiskilästä kierros jatkui Isa Aspin patsaan kautta vanhalle hautausmaalle, joka iltahämärissä oli tunnelmoitu kynttilöin. Hautausmaalta kierros jatkui Kukkulan talolle kahvitarjoilun pariin.

Koekierros oli osa Kainuun Liiton hallinnoimaa kirjailijamatkahanketta, johon Isa Asp -seura osallistuu. Ensimmäisen vaiheen tarkoituksena on levittää tietoa, herättää toimijoita ajattelemaan toimintaansa uudesta näkökulmasta ja virittää uusia kehittämisajatuksia.

Tuulikki Moilanen oli oikein tyytyväinen kierroksen kulkuun ja palautteeseen, jota he saivat. Kierros vaikutti osallistujista sopivan pituiselta ja Kukkulan talo kahvitarjoiluineen oli kierrokselle oiva päätepysäkki.

Lue aiheesta enemmän 28. lokakuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

127 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page