top of page

Jari Väisänen myi Aution Raudan


Jari Väisänen on myynyt Aution Raudan ja sen liiketoiminnan Jukka Anttoselle ja Janne Moilaselle. Kauppa lyötiin lukkoon perjantaina, ja uudet omistajat siirtyivät välittömästi myyntitöihin. Toki kaksikko on jo ollut ”harjoittelemassa” kaupassa jonkin aikaa, mutta nyt Jari Väisänen siirtyi lopullisesti sivuun.

Rautakaupan myynti ei ole ollut mikään äkkinäinen päähänpisto ei myyjälle tai ostajille.

- Ajatus on kypsynyt jo pidemmän aikaa ja jollain aikataululla on ollut tarkoitus luopua yrityksestä. Kun pojat alkoivat kysellä, että onko yritys myytävänä, niin totesin heille, että kaikki on myytävänä, Jari Väisänen kertoi kaupan taustoista.

Väisänen on toiminut yrittäjänä jo vuodesta 1986 lähtien ja rautakauppiaana kirkollakin lähes kuusi vuotta.

- Pitkään yrittäjän uraa tehneenä alkaa olla jääkiekkotermein jo turnausväsymystä. Tässä oli hyvä hetki uusiutua ja kun tulee uutta porukkaa, se tuo uusia tuulia ja uutta potkua toimintaan, mikä on hyvä asia yrityksen ja sen toiminnan kannalta, Väisänen totesi.

Yrityksen ostaneet Jukka Anttonen ja Janne Moilanen ovat jo jonkin aikaa ehtineet pohtia yritystoiminnan aloittamista.

- On Jannen kanssa jo pitkään puhuttu, että mitä ruvettaisiin tekemään, kun molemmat olemme muuttaneet tänne Puolangalle takaisin. Reissuhommia ei ole tarkoitus enää lähteä tekemään vaikka työtä kyllä maailmalla riittäisin, Jukka Anttonen kertoi.

Lue enemmän 25. toukokuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen378 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page