top of page

Junioreiden lentopalloharjoitukset jatkuvat tauon jälkeen


Lauantaina liikuntasalissa oli yhdessä tekemisen meininkiä. Kahdeksasta yhdeksään vuotiaat Arttu, Mark, Eeli, Romeo ja Pauli-Pekka lämmittelivät pelaamalla jalkapalloa, ja pallon käsittelyssä näkyi, etteivät pojat potkineet palloa ensimmäistä kertaa. Alkamassa olivat lentopalloharjoitukset heidän ohjaajansa Jarkko Kyllösen vetämänä.

- Viime talvi oli aika haastava lentopalloharjoituksen osalta, ja pelaamaan päästiin vähemmän kuin aiemmin, Kyllönen kertoi.

Osasyynä tähän oli keväällä koronan mukanaan tuoma poikkeusaika, mutta myös sitä ennen kohdattiin haasteita. Kunnan järjestämät kulttuuritapahtumat sijoitettiin liikuntasaliin, jolloin salia ei yksinkertaisesti voinut käyttää liikuntaharjoituksia varten useampana viikonloppuna.

Viime lauantaina juniori-ikäiset pelaajat pääsivät kuitenkin harjoittelemaan monen kuukauden tauon jälkeen niin lentopallon tekniikkaa kuin pelaamistakin.

Kyllönen mainitsi, että vaikka nyt puhutaankin lentopalloharjoituksista, niin kyse on enemmän siitä, että halutaan tuottaa lapsille liikunnan iloa. Tästä syystä harjoitusten aikana ei keskitytä ainoastaan lentopalloon vaan lämmitellään ensin jalkapallon pelaamisella ja tunnin lopuksi voidaan pelata sählyäkin.

- Melkeinpä mitä vain lasten kanssa sovitaan, itse lentopalloa unohtamatta, Kyllönen totesi.

Aiheesta enemmän 24. syyskuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Marika Sutinen


50 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page