top of page

Kainuu esittäytyi näyttävästi Helsingin matkamessuillaPaljakan osallistuminen Helsingin matkamessuille oli matkailuyhdistyksen ja kunnan yhteinen ponnistus.

- Tavoitteenamme oli tavata mahdollisimman paljon kotimaan lomaa suunnittelevia matkailijoita ja kertoa heille Paljakan palvelutarjonnasta ja uutuuksista. Osastollamme vieraili myös paljon Puolangan kunnasta kiinnostuneita kuten myös kesäasukkaitamme ja entisiä puolankalaisia. Heille esittelimme Paljakan kuulumisten lisäksi Puolangan kunnan palveluja ja tonttitarjontaa sekä markkinoimme lukion yhteishakua, kunnan elinkeinopäällikkö Heikki Kanniainen kertoo.

Tämän vuoden matkamessuilla kävi yli 50 000 kävijää. Paljakan osastolle saavuttiin sankoin joukoin. Esitteiden menekki yllätti, joten kesken messujen Paljakan esitteestä tilattiin uusintapainos.

- Pidän tärkeänä, että niin Paljakasta kiinnostuneet ja Paljakassa jo käyneet asiakkaat voivat kohdata meitä messutapahtumissa kasvotusten. Se kasvattaa pitkäjänteisesti luottamusta siihen, että Paljakka on edelleen auki ja vahvistaa Paljakan profiilia monipuolisena lomakohteena, Paljakan yhteismarkkinointia suunnitteleva Leena Penttinen kertoo.

- Uutuuksista on aina mukava kertoa. Arctic Nest kiinnosti kovasti, uuden ravintolan tuloa tervehdittiin lämpimästi kuten myös viime kesänä valmistuneita uusia MTB-reittejä.

Aiheesta enemmän 24. tammikuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdestä.


Kuva Leena Penttinen

121 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page