top of page

Kainuun hyvinvointialueen vammais-neuvoston toiminta on käynnistynyt


Kainuun hyvinvointialueen vammaisneuvosto on käynnistänyt toimintansa kaudelle 2022 - 2025. Vammaisneuvosto on uusi lakiin perustuva vaikuttamistoimielin, jonka tarkoituksena on edistää vammaisten osallisuutta sekä huomioon ottamista päätöksenteossa ja kaikissa vammaisia henkilöitä koskevissa asioissa. Lisäksi tavoitteena on edistää viranomaisten, vammaisten sekä vammaisjärjestöjen yhteistoimintaa.

Kainuussa hyvinvointialueen vammaisneuvosto osallistuu myös alueen toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen asioissa, joilla arvioidaan olevan merkitystä vammaisten henkilöiden ja heidän tarvitsemiensa palveluiden kannalta.

Kainuun hyvinvointialueen aluehallitus on nimennyt vammaisneuvoston kuntakohtaiset jäsenet ja heidän varahenkilönsä. Puolankaa edustaa Leena Jokinen ja hänen varahenkilönään on Toimi Hiltunen.

Kainuun hyvinvointialueen vammaisneuvoston puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Kaija Patronen (Kajaani) sekä varapuheenjohtajaksi Leena Jokinen (Puolanka).

Vammaisneuvoston edustajaksi Kainuun hyvinvointialueen aluevaltuustoon valittiin Kaija Patronen ja hänen henkilökohtaiseksi varajäsenekseen Leena Jokinen.


Aiheesta enemmän 5. lokakuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.

150 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page