Karkauspäivänä palattiin ysärin tunnelmiinLauantaina päästiin nauttimaan ysärifiiliksistä Puolankajärven koulun salissa. Tunnelma salissa oli korkealla, ja ihmiset viihtyivät bileissä tanssien ja energistä musiikkia kuunnellen. Illan esiintyjinä nähtiin Dj Regon, 90’s FIN Cover Boyz & Girlz! ja Daze.

Ysäriteemaiset bileet herättivät jo viime vuonna suurta suosiota, ja myös tänä vuonna sali täyttyi kiitettävästi 304 kävijästä. Viime vuoden Dynamite-discossa vastaava määrä oli neljänsadan paikkeilla. - Tapahtuma sujui ihan hyvin, ja mukavasti oli porukkaa paikalla. Ei ollut mitään järjestyshäiriöitä, ja päästiin meidän minimitavoitteeseen eli siihen kolmeensataan, kommentoi tapahtumakoordinaattori Sami Haapalainen. Myös taloudellisesta näkökulmasta tapahtuma oli onnistunut, sillä Haapalaisen mukaan päästiin lähelle tavoitetta eli nollatulosta.

Nostalgiantäyteinen tapahtuma oli suunnattu kaikille 18 vuotta täyttäneille. Sami Haapalaisen mukaan kävijät vaikuttivat viihtyvän mainiosti ja olevan tyytyväisiä siihen, että pienelläkin paikkakunnalla jaksetaan järjestää tapahtumia.

Lue enemmän 4. maaliskuuta Puolanka-lehdestä.

Jenna Hiltunen, kuva Hanne Strengell

8 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
logo_puolankalehti.png

Ouluntie 1

89200 Puolanka

Puolanka-lehti ilmestyy keskiviikkoisin.

AVOINNA

Arkisin ma-pe 9.00-16.00

TOIMITUS

toimitus@puolanka-lehti.fi

08 653 2200

Eija Luukkonen

eija.luukkonen@puolanka-lehti.fi

08 653 2200

Laura Tolonen

laura.tolonen@puolanka-lehti.fi

050 326 8170

PÄÄTOIMITTAJA

Tuomo Seppänen

0500 774 904

tuomo.seppanen@puolanka-lehti.fi

ILMOITUSMYYNTI

LASKUTUS, TILAUKSET

© 2020 Puolanka-lehti.

logo_puolankalehti.png

Puolangan paikallislehti vuodesta 1983.