top of page

Kauneushoitola Edithissä Marjo Kanniainen opastaa ja hoitaa ammattitaidolla


Marjo Kanniainen on toiminut yrittäjänä Kauneushoitola Edithissä Puolangalla lähes kolme vuotta. Hän on viihtynyt työssään erittäin hyvin ja on iloinen päätöksestään perustaa kauneushoitola Puolangalle.

- Yrittäjänä Puolangalla on ollut aivan mahtavaa. Minut on otettu hirveän hyvin vastaan. Siihen varmaan auttoi se, että on täältä lähtöisin. Kauneushoitola on minun näköinen ja oloinen. Oli hyvä päätös tulla tänne, Kanniainen kertoi.

Kanniainen kohtasi monen muun yrittäjän tapaan haasteellisimman ajan yrittäjänä koronaviruksen myötä. Kauneudenhoito- ja hyvinvointialan yrittäjät ovat paljolti joutuneet rajoittamaan toimintaansa. Hallituksen löysennettyjä linjoja Kanniainenkin on jälleen aloittanut hoitojen tekemisen.

Hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kanniainen kertoo sen kuitenkin muutenkin olevan alalle erittäin tyypillistä. Jokaisessa hoidossa Kanniainen käyttää kasvomaskia ja kertakäyttöhanskoja. Lisäksi asiakkaiden väliin on varattu reilusti aikaa, jotta puhdistus ehditään tehdä perinpohjaisesti.

- Tämä vaikuttaa olevan meille uusi normaali. Maalaisjärkeä pitää käyttää ja kiinnittää huomiota hygieniaan. Tämä on uusi normi: putsaamista ja desifiointia. Eihän tämä maailma ja meidän elämämme voi pysähtyä neljän seinän sisään iäksi, Kanniainen totesi.

Alalla vaikuttaa myös paljon, millainen asiakaskunta on. Kanniainen ei tee tässä vaiheessa mielellään kotikäyntejä. Omassa hoitolassaan hänellä on helpompi ylläpitää puhtaita olosuhteita.

Lue enemmän 3.6. Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

372 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page