top of page

Kesäpoikien stand up -ilta tarjosi naurua ja viihdettä Askanmäessä


Viime viikon keskiviikkona Kesäpojat - Maximum Bum Bum stand up -kiertue pysähtyi Puolangalla tuoden mukanaan humoristisia tarinoita ja vitsejä neljän koomikon esittäminä. Huumori tuntui uppoavan yleisöön, sillä naurua kuului yleisöstä läpi kaksituntisen stand up -kattauksen. Lämmin ilma suosi tapahtumaa, ja Askanmäen tilaviin puitteisiin saapuikin melko paljon yleisöä. Paarmat ja muut kesäiset kaverit eivät tunnelmaa latistaneet - niistä koomikot saivat vain lisää vitsin aihetta.

Kesäpojat eli Tommi Ylimäinen, Iikka Kivi, Teemu Vesterinen ja Saku Torssonen kukin vuorollaan viihdyttivät yleisöä erityylisin stand up -esityksin. Esityksissä nousivat esiin erityisesti nykyaikaiset ilmiöt ja ajankohtaiset aiheet, kuten ilmastonmuutos, Ukrainan sota, tekoäly sekä politiikka, mutta myös esimerkiksi Puolanka otettiin huomioon useammankin Kesäpojan toimesta.

Koomikoilla ei ollut erityisempiä odotuksia Puolangan keikan suhteen. Kivi sanoikin, että hän alkaa selvästi omaksua puolankalaisen pessimistisen asenteen.

- Mukava näissä kesäkeikoissa on se, että ihmiset tulevat ilman korkeita ennakko-odotuksia, joten tänne pääsee vähän niin kuin yllättämään. Se on vapauttavaa esiintyjälle. Yleensä on kyllä tullut ihan hyvä esitys, varmaan tänäänkin, Kivi pohti.

Kesäpoikien stand up -illasta enemmän 13. heinäkuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Milla Hiltunen


142 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page