top of page

Kevätjuhlassa saatiin nauttia juhlatunnelmasta


Peruskoulun lukuvuoden viimeistä päivää juhlistettiin kevätjuhlassa lauantaina. Samalla myös yhdeksäsluokkalaisten peruskoulutaival tuli päätökseen.

Juhlaa ei järjestetty vieläkään ihan perinteisellä tavalla, vaan yhdeksäsluokkalaiset vanhempineen olivat juhlatilaisuudessa auditoriossa ja muut oppilaat katsoivat striimin kautta tapahtumaa omissa luokissaan. Myös sukulaiset ja tuttavat saattoivat seurata tapahtumaa kotoa käsin. 

Juhlaa elävöittivät musiikinopettaja Hanna Kiviniemen oppilaiden kanssa tekemät musiikkiesitykset.

Puolankajärven koulun rehtori Tuula Väisänen nosti puheessaan esiin lukuvuoden tapahtumia, peruskoulunsa päättävät yhdeksäsluokkalaiset ja tänä vuonna paljon koulun arkeen vaikuttaneen koronan. 

Rehtori kertoi, että joulun alla annetut rajoitukset olivat tiukimmillaan. Silloin viimeisinä päivinä koulussa ei ollut kuin parikymmentä oppilasta ja opettajia oli samanaikaisesti poissa 12. Myöskään joulujuhlaa ei voitu järjestää perinteisesti rajoitusten vuoksi.

Rehtori korosti myös vanhempien avun tärkeyttä kotona tällaisena poikkeuksellisena aikana ja kiitti heitä siitä. 

Väisänen toivotti koulunsa päättäville yhdeksäsluokkalaisille kaikkea hyvää. Nyt heidän vastuu itsestään kasvaa ja on aika ottaa elämä omiin käsiin sekä alkaa tehdä asioita, jotka vievät heitä eteenpäin. 

Lue enemmän 8. kesäkuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

247 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page