top of page

Kevätnäyttelyssä pääsi jälleen ihastelemaan taidokkaita käsitöitä


Kahden vuoden tauon jälkeen kansalaisopiston kevätnäyttelyperinne jatkui. Näyttelyssä oli esillä lukuvuoden aikana tehtyjä töitä monilta eri kursseilta. Töitä löytyi aina puutöistä mattohin ja ikkunakoristeisiin. 

Monille on perinne käydä ihastelemassa kansalais­opiston kevätnäyttelyssä käsitöiden loistoa. Sinne tullaan myös hakemaan inspiraatiota omiin käsitöihin. Näyttely on myös kohtaamispaikka kurssilaisille ja käsitöistä pitäville.

- Se on tavallaan kevään merkki, että on kansalais­opiston näyttely. Se on monille perinne, niin myös kurssilaisille. Näyttelyyn kootaan talven sato ja siellä pääsee ihastelemaan kurssikavereiden töitä, kansalais­opiston opettaja Seija Suorsa kertoi.

Tässä vaiheessa on hyvä myös miettiä mennyttä lukuvuotta. Suorsa kiitteleekin ahkeria ja innokkaita kurssilaisia, jotka ovat loihtineet taidokkaita töitä, olipa kyseessä sitten mikä tekniikka tahansa. Korona on varjostanut tätäkin lukuvuotta, mutta se ei ole onneksi estänyt toimintaa. Kurssilla käyminen onkin monelle tärkeää yhdessä tekemistä ja  sosiaalista toimintaa. 

Lue enemmän 6. huhtikuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen
102 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page