top of page

Kirkkovaltuusto hyväksyi alijäämäisen tilinpäätöksen


Vuoden vaihteessa aloittanut kirkkovaltuusto kokousti viime viikon maanantaina toista kertaa. Aiheena kokouksessa oli viime vuoden tilinpäätös.

Puolangan seurakunnan viime tilikauden tulos oli 80 648 euroa alijäämäinen. Vuosikate oli alijäämäinen 30 325 euroa ja poistoja ajalle kertyi 51 948 euron edestä. Talousarviossa oli ennakoitu, että tilikausi olisi 36 274 euroa alijäämäinen. Talouspäällikkö Riina-Maria Matero kertoi, että isomman alijäämän selittää puunmyynnin tulojen siirtyminen tälle vuodelle.

- Toimintatuotot ovat talousarviossa 150 000 euroa ja toteuma on 80 448,33 eli 54 468,67 euroa on jääty alle talousarviosta. Siellä kaikkein isoin erä, joka on jäänyt toeutumatta, on metsätalouden tuotot, jotka olivat talousarviossa 35 000 euroa. Puuta kyllä myytiin, mutta ne tulot siirtyvät tälle vuodelle. Hakkuut eivät toteutuneet niin, että ne olisi ehditty saada viime vuodelle, Matero kertoi.

Kirkon uruilla on edessään remontti ja kanttori Elisa Ojala kertoikin valtuutetuille urkutyöryhmän toiminnan etenemisestä. Urkutyöryhmä on päättänyt lähteä korjaaman vanhat urut sen sijaan, että hankittaisiin tilalle sähköiset urut. Valtuutetut olivat samaa mieltä siitä, että perinteisiä urkuja tulee vaalia.

Aiheesta enemmän 4. toukokuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen


111 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page