top of page

Kolmas Pessimismimusikaali tarjoaa katsojille supersankariaiheisen musikaalipläjäyksenPuolankalainen pessimismi, raikuva musiikki ja Puolangan oma supersankari. Muun muassa niistä koostuu Kolmas Pessimismimusikaali, jonka on käsikirjoittanut Tommi Rajala ja ohjannut Anne Ålander. Kolmannen Pessimismimusikaalin ensi-ilta pidettiin heinäkuun alussa, ja esityksiä näytetään aina elokuun kuudenteen päivään saakka Pessimismitalolla.

Puolangan pessimistit ovat siis jo kolmatta kertaa valmiita pilaamaan ihmisten kesät ja he takaavat vain yhden asian – pettymyksen. Nimestään huolimatta kyseessä ei ole jatko-osa aiemmille pessimismimusikaaleille, vaan kyseessä on aivan uusi puolankalainen tarina uusien hahmojen kera.

Musikaali sijoittuu minnepä muuallekaan kuin Puolangalle ja sen keskiössä nähdään Puolangan oma supersankari Pessimies (Antti Ryynänen). Pessimiehen ei koskaan tarvitse tehdä supersankaritekoja, sillä Puolangalta ei löydy pahiksia. Aurinko paistaa ja ilo suorastaan huokuu kylän asukkaista.

- Puolanka paradise! kylän asukkaat julistavatkin.

Voiko kuitenkaan maailman pessimistisimmässä kylässä ilo ja onni kestää ikuisesti? Kuten arvata saattaa, vastaus on ei. Tässä puolankalaisessa tarinassa nimittäin kohdataan toinen toistaan hullumpia käännekohtia.

Mitä esimerkiksi tapahtuu, kun Pessimiehen arkkivihollinen Optinaisoletettu (Justiina Mäkäräinen) ja hänen mielikuvitusystävänsä herra Sukkanen (Santeri Rahkamaa) saapuvat Puolangalle? Täytyykö Pessimiehen oikeasti uskaltaa olla ihan oikea sankari?


Lisää pessimismimusikaalista Puolanka-lehdessä 27.7.


Milla Hiltunen, kuva Tuomo Seppänen

247 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page