top of page

Korpisen kylätapahtumassa oli paljon ulkopaikkakuntalaisia lomalaisia


Yhteislaulut ja haitarimusiikki sekä arpajaiset ja kilpailut kuuluivat tänäkin kesänä Korpisen kylätapahtuman ohjelmaan. Kyläseura on järjestänyt kesätapahtuman jokaisena kesänä lukuun ottamatta viime kesää, jolloin tapahtuma jäi koronan vuoksi pitämättä.

Kylätapahtumaan osallistui toissa viikonloppuna reilut 70 henkilöä, joiden joukossa oli enemmän lomalaisia ja mökkiläisiä kuin vakituisia asukkaita. Tällä kertaa kävijöitä oli kotoisin ainakin Hyvinkäältä, Lapualta, Mikkelistä, Jyväskylästä, Kajaanista, Suomussalmelta, Oulusta ja Puolangalta.

Moni mukana ollut kertoi perinteisen kylätapahtuman olleen mukavan ja lämminhenkisen, koska ohjelman vuoksi ei tarvinnut istua tönöttää pitkiä aikoja penkeissä, vaan alueella sai liikkua vapaasti ja tavata tuttaviaan.

Perinteisiin pihakilpailuihinkin sai kuka vain osallistua, sillä mitään alkukarsintaa ei ollut. Vastanheitossa käytiin MM-mittelöäkin, jonka kyläseura kehitti leikkimielellä 2000-luvun alkupuolella kesäohjelmaansa. Heittäjiä oli tänäkin kesänä nuorista aikuisiin. Ykköspalkinnon sai useamman kerran miesten sarjan voittanut Kimmo Savela (11,98 metriä) samoin kuin naisten sarjan usein voittanut Piia Savela (9,97 metriä).


Lisää Korpisen kylätapahtumasta voi lukea 4.8. ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Rauni Räisänen

140 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page