top of page

Kotitekoinen lounas on Meijjän Grillin bravuuri


Meijjän Grilli avasi ovensa maaliskuun lopulla torin kulmalla. Entinen Iikan grilli sai tuolloin uudet yrittäjät ja uuden ilmeen. Heidi Turpeinen ja Taina Huhta ovat nyt grillanneet ja laittaneet lounasta asiakkailleen kahden kuukauden ajan.

Kuinka homma on lähtenyt liikkeelle?

- Tosi hyvin. Lounastamme on kehuttu tosi paljon, myös lounasasiakkaiden määrä on kasvanut kuten myös grilliasiakkaiden, Heidi Turpeinen sanoi.

Meijjän Grillin bravuuriksi on ehkä yrittäjätkin yllättäen noussut itse tehty perinteinen, kotitekoinen lounas. Sitä tarjotaan arkisin maanantaista perjantaihin.

- Me teemme kaiken ruoan itse niin paljon kuin mahdollista. Mitä ei pystytä itse tekemään, tilataan sitten muualta, Huhta sanoi.

Lounaan suosion he arvelevat johtuvan juuri sen kotikutoisuudesta. Myös raaka-aineisiin on panostettu.

Kesä on grillille sesonkiaikaa. Meijjän Grilli on saanut kevään aikana etupihalleen uuden terassin, ja kun grillistä löytyvät A-oikeudet, kesästä voi nauttia sekä grilliherkkujen kanssa sisällä että janojuomien kanssa ulkona.

- Nyt odotetaan kesää, turisteja ja mökkiläisiä, Turpeinen totesi.

Lue enemmän 29. toukokuuta ilmestyneestä Puolaka-lehdestä.


Tuomo Seppänen

312 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page