top of page

Kuntalaiset pääsevät käyttämään uutta lajitteluasemaa


Tämän viikon alussa uudella lajitteluasemalla oltiin vielä rakennuspuuhissa. Muutto uudelle lajitteluasemalle tapahtuu ensi viikon alussa.

Ekokymppi avaa ensi viikolla Puolangalla uuden lajitteluaseman. Lajitteluasema on vielä ensi viikon maanantaina auki vanhalla paikalla, ja muutto tapahtuu viikon alkupuolella. Torstaina asiakkaat pääsevät tutustumaan Lämpötielle rakennettuun lajitteluasemaan. On hyvä muistaa, että viimeistelty lopputulos on valmis vasta keväällä.

Käyttöpäällikkö Esa Kumpulainen Ekokympiltä kertoi, että tavoite oli saada asema toimintakuntoon asiakkaille täksi talveksi.

- Hyvää kannattaa odottaa. Tämä on kyllä moderni kokonaisuus. Meillä on yksinkertaisesti ollut niin kiirettä, että ei ehditty aikaisemmin aloittaa rakentamista. Siihen lisäksi jätelain muutokset, niin on pistänyt meille vipinää. Lisäksi ei ole ihan budjetissa pysytty ja ensi vuodelle onkin lisäeuroja varattu, Kumpulainen kertoi.

Kuntalaiset ovat toivoneet uudelle lajitteluasemalle selkeitä opasteita ja myös jotain silmäniloa kuten taidetta kontteihin. Kumpulainen kertoi, että nämäkin jäävät keväälle. Niiden valmistuttua vietetään avajaisia kahvittelun merkeissä todennäköisesti kesän puolella. Nyt viedään entiset kyltit ja opasteet. Taiteilijat ovat jo luonnoksia tehneet, mutta pensseli on kuurassa tällä hetkellä, eli nekin jää odottamaan tällä hetkellä kevättä.

Aiheesta enemmän 23. marraskuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen

177 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page