top of page

Läheisten joulujuhlassa Tikankontissa oli lämmin ja kotoisa tunnelmaHoivakoti Tikankontin johtajan Sanna Moilasen mukaan Attendolla on tapana järjestää hoivakotiensa asukkaille ja heidän läheisilleen yhteisiä joulujuhlia näin joulun alla. Koronatilanne on rajoittanut kokoontumisia viime vuosina.

Toissaviikolla läheisten iltaa vietettiin Tikankontissa, jonne olivat tervetulleita koko talon asukkaat ja heidän läheisensä. Ohjelmassa oli musiikkia ja joululaulua, joita esitti selloa soittava Seeli Toivio.

Tikankontti on ikäihmisten hoivakoti, jossa on kolme eri osastoa kahdessa kerroksessa. Alakerrassa asuvat parempikuntoiset asukkaat ja yläkerran osastoilla enemmän hoitoa tarvitsevat ikäihmiset.

Kaikki Tikankontin asukkaat ovat puolankalaisia, joiden asumisen ja hoivan Terveystalo ostaa Attendolta. Tikankontissa on monenkuntoisia asukkaita. Parempikuntoiset kävelevät ilman apuvälinettä ja tarvitsevat vähemmän apua hoitajalta. Osa asukkaista tarvitsee enemmän apua ja huonompikuntoiset ovat kahden hoitajan avustettavia lähes kaikissa arjen toimissa.

- Tikankontissa ovet ovat avoinna ja pannu kuumana vieraille. Täällä käykin paljon vierailijoita tervehtimässä ja tapaamassa omia sukulaisiaan tai tuttaviaan. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan Tikankonttiin, Sanna Moilanen sanoi iloisesti tapahtuman päätteeksi.

Tikankontin tunnelmia enemmän 20. joulukuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Rauni Räisänen


122 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page