top of page

Lauantaina oli kahden kuoron kevätkonsertti


Lauantaina liikuntahallilla oli kansalaisopiston järjestämä kevätkonsertti, jossa kuultiin paikallista kansalais­opiston Van-kuoroa ja Haapaveden kansallisopiston Haala-naiskuoroa. Viime keväänä Van-kuoro kävi Haapavedellä konsertoimassa, joten nyt sieltä toteutettiin vastavierailu. Paikalla oli mukavasti katsojia.

Van-kuoron johtaja Hanna Kiviniemi näkee, että yhteiskonsertti on aina kuorolaisille rikastuttavaa. Silloin he saavat nähdä, miten toinen kuoro tekee asioita ja tutustua samanhenkisiin ihmisiin.

- Siinä mielessä yhteiskonsertit ovat hyvin opettavaisia kuorolaisille. Varsinkin kun Van-kuoro on täällä aika itsekseen ollut, ettei ole ollut sellaisia kuorotuttuja tai -ystäviä, Kiviniemi kertoi.

Haala on 15 naisen kuoro. Emilia Manninen on johtanut kuoroa nelisen vuotta. Ajatus yhteistyöstä oli tuli helposti, sillä Emilia on Hannan tytär. Kivinimi näkee, että Haalalla ja Van-kuorolla on paljon samantyylisiä kappaleita.

Van-kuorolta konsertissa kuultiin ikivihreitä kappaleita kuten Leija ja Sateenkaaren tuolla puolen. Kiviniemi näkee, että he saivat oikein keväisen kappalekattauksen aikaan. Kiviniemi kokee, että kappaleet on hiottu niin hyvin kuin he ovat kevään aikataulussa pystyneet.

Lue enemmän 5. huhtikuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen, kuva Tuomo Seppänen

156 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page