top of page

Laulamista rakastava Tiina Mäkäräinen järjesti ensimmäisen konserttinsa


Tiina Mäkäräiselle laulaminen on ollut tärkeä harrastus koko elämän ajan. Muutama viikko sitten toteutui hänen tavoitteensa järjestää oma konsertti. Toissa viikon perjantaina Tiinalla oli Pessimismitalolla Lauluja elämästä -konsertti, joka oli hänen ensimmäinen oma konserttinsa.

Tunnelmallisessa konsertissa kuultiin suomalaisten naisartistien kuten Anna Puun, Kaija Koon ja Laura Voutilaisen kappaleita. Konsertin ensimmäisenä kappaleena hän lauloi Mariskan Kukkurukuun. 

- Kyllähän se jännitys kasvaa lavalle noustessa. Ensimmäinen laulu meneekin jännityksen piikkiin. Ensimmäiseksi lauluksi oli tarkoituksella valittu varma laulu. Jännittäessä ääneen tahtoo tulla muutoksia ja hengitys saattaa mennä sekaisin, Tiina kertoi.

Lauluja elämästä -konsertin kävijämäärä oli Tiinalle yllätys. Lippuja myytiin yhteensä 92 kappaletta ja penkit olivat aika täynnä. 

- Itse ajattelin realistisesti, että olisi 50 katsojaa, mutta ihan positiivinen yllätys, että näin paljon ihmisiä oli lähtenyt paikalle. Helpompaahan se on laulaa täydelle kun puolelle salille. Luulen, että se vaikutti, että koronan vuoksi ei ole päässyt kuulemaan livemusiikkia. Puolangalla on kuitenkin ollut aina jonkinlaista musiikkitoimintaa ja sille on täällä paikka, Tiina kertoi. 

Lue enemmän 20. lokakuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen362 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page