top of page

Leena Heikkisen haave Puolangalle muutosta toteutui viime syksynä


Puolangalla uutisoitiin vasta muuttovoitosta. Yksi viime vuonna Puolangalle muuttanut on Leena Heikkinen. Hänelle tuli elämäntilanne, joka viimein mahdollisti muuttamisen hänelle rakkaalle Puolangalle. 

Leena on syntynyt Puolangalla Kivarinjärvellä Purola-nimisessä talossa. Sieltä hän muutti äidin kanssa Ouluun ollessaan alle vuoden ikäinen. Hän onkin asunut Oulun seudulla suurimman osan elämästään.

Leenalle Puolanka on ollut tärkeä paikka, ja Purola-mummolassaan hän on vieraillut useasti muualla asuessaan. 

- Olen hyvinkin paljon viettänyt aikaa Puolangalla. Olen aina ollut erittäin ylpeä siitä, että olen puolankalainen ja jopa murre tarttui, kun vietin lapsena Puolangalla niin paljon aikaa. Oulussa aina kysellään, mistä päin olen. Sydän on aina ollut Puolangalla, Leena kertoi.

Leena Heikkisestä on tärkeää uskaltaa unelmoida ja myöskin toteuttaa unelmia. Puolangalle muutto oli yksi hänen toteutuneista haaveistaan.

- Sydäntä pitää seurata ja se on aina ollut täällä, Puolangalla. Ihmisten on hyvä oivaltaa, että meille tuputetaan aika paljon ulkoapäin tätä elämää, mutta meidän pitäisi hiljentyä ja kuunnella omaa sydäntä. Puolangalla on niin rauhallista, niin täällä on helpompi kuunnella sydäntä. Kaupungissa sitä ei voi tehdä, Leena pohti.

Leena Heikkisen mietteistä voi lukea 3. maaliskuuta ilmenstyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

523 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page