top of page

Liikuntahallityömaa vaikuttaa Puolangalla koulukuljetuksiinPuolankajärven koulun ja Puolangan lukion lukuvuosi alkoi eilen keskiviikkona lähiopetuksena.

Kainuu on tällä hetkellä koronan suhteen kiihtymisvaiheessa, mikä näkyy Puolankajärven koulussa ja Puolangan lukiossa siinä, että kuudennesta luokasta eteenpäin oppilaiden ja henkilökunnan on käytettävä koulupäivän aikana maskia.

- Muita rajoituksia ei tällä hetkellä ole, eli ei lähdetä porrastamaan välituntia eikä ruokailua kuten viime vuonna. Muutoksia voi kuitenkin tulla, ja tilannetta seurataan, Puolankajärven koulun ja Puolangan lukion rehtori Tuula Väisänen kertoo.

Uuden liikuntasalin rakentaminen on aloitettu, mikä tuo muutoksia Koulukadun puoleiseen liikenteeseen. Kaikki koulukuljetus, myös kotien itsensä järjestämä, tulee saapua ja lähteä tänä lukuvuonna torilta.

Väisänen painottaa, että Koulukadulla ei pidä olla mitään oppilaiden tuontiin tai hakuun liittyvää henkilöautoliikennettä.

- Liikuntasalin rakentaminen alkaa täydellä teholla todennäköisesti syyskuussa. Koulukadulle tulevat kuorma-autot, sora-autot, nosturit ja vastaavat, ja työmaa toimii sieltä kautta, eli siellä on sitten kaikki rakennustyömaan liikenne.

Koululaisia ei pidä tuoda autolla myöskään esimerkiksi Puolankajärven koulun pajan nurkalle Koulukadun puolelta, koska sieltä pois ajaessa vastaan tulevat kouluun saapuvat lapset. Torin lisäksi koululaisen voi tuoda esimerkiksi kirjaston tai entisen Kanniaisen liikkeen eteen.


Lisää alkavasta lukukaudesta voi lukea 11.8. ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Heikkinen

200 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page