top of page

Mäntykodin 20-vuotista taivalta juhlittiin lauantaina koreasti


Mäntykodilla pidettiin lauantaina 20-vuotisjuhla. Talo vihittiin käyttöön 17.8.2003. Juhlan kunniaksi talon väki joi yhdessä kakkukahvit. Paikalla oli myös asukkaiden läheisiä. Ohjelmaan kuului puheita sekä tunnelmallisia musiikki- ja runoesityksiä.

Vuoden vaihteessa toiminnanjohtajana aloittanut Riitta Matikka avasi tilaisuuden. Hänestä 20 vuotta on kunnioitettava ikä ottaen huomioon hoitoalalla toimimisen haasteet. 

Sirkka Moilanen on ollut usean vuoden asukkaana Mäntykodissa.

- Mulle tämä on iän koti. Minulla ei ole kylällä mitään muuta paikkaa niin kuin teillä joillakin on. Kyllä tämä on koti, ja kaikkia palveluja saa. Olen oikein tyytyväinen, Moilanen tiivisti. 

Juhlassa jaettiin muistamisia työntekijöille. Matikka luovutti muistamiset ja korosti, kuinka yrityksen tärkein voimavara on työntekijät. Ilman osaavaa, sitoutunutta ja sydämellä työtään tekevää henkilökuntaa ei ole koko paikkaa.  

Ensimmäisenä muistamisen sai Maarit Seppänen, joka on ainoana ollut töissä Mäntykodin alusta saakka. Juhlassa muistettiin myös Tarja Lötjöstä.  Hän on ollut alkuajoista saakka mukana erilaisissa tehtävissä. 15 vuotta työ­uraa on takana Heli Rusasella, Esteri Holapalla ja Elena Oikarisella. Heitä muistettiin sen johdosta. 

Aiheesta enemmän 23. elokuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen


256 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page