top of page

Mökkiläistapaamisessa keskusteltiin ajankohtaisista asioista


Puolangan kunta järjesti Puolangan vapaa-ajan asukkaille mökkiläistapahtuman lauantaina valtuustosalissa. Kakkukahvien äärelle kokoontui keskustelemaan pitkälti toistakymmentä mökkiläistä. 

Tapahtumassa kunnan ajankohtaisista asioista kertomassa olivat pormestari Harri Peltola, elinkeinopäällikkö Heikki Kanniainen, matkailun asiantuntija Leena Penttinen ja kiinteistörekisterin päivittäjä ja va. rakennustarkastaja Kalevi Huovinen. 

Peltola avasi tilaisuuden ja esitteli lyhyesti valtuuston viime kokouksessa hyväksymää kuntastrategiaa. Kanniainen esitteli elinkeinoelämää ja uutta biokaasulaitosta, joka on ensimmäinen Kainuussa yhdyskuntalietteitä käsittelevä laitos. Laitos saikin kehuja ja kiinnostusta tapahtumaan osallistuneilta.

Leena Penttinen taas toi terveisiä Paljakasta. Hän kertoi, että Paljakassa tapahtuu paljon ja yrittäjät ovat siellä aktiivisia. Paljakkataloon aukesi keväällä keilahalli ja sinne avautuu myös uusi ravintola. 

- Paljakan päässä yrittäjät ovat investoineet paljon. Lake Resort Paljakalle on valmistunut todella upeita lomahuoneistoja. Yrittäjät jatkavat siellä investointejaan. 

Paljakkaan löytävät hyvin myös maastopyöräilijät, ja tällä hetkellä siellä rakennetaan lisää reittejä. Penttinen kertoo, että tavoitteena on avata reitti Paljakan ja Ukkohallan välille.

Lue enemmän 13. heinäkuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

210 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Σχόλια


bottom of page