top of page

Marko Väyrynen on Puolangan kunnan uusi tekninen johtaja


Puolangan kunnan uusi tekninen johtaja on kajaanilainen insinööri Marko Väyrynen. Virassaan helmikuun alussa aloittanut Väyrynen kertoo, että hänen työnsä on päässyt lähtemään vauhdilla käyntiin.

- Ensimmäiset johtoryhmän kokoukset ovat huomenna, eli niistä alkavat sitten varsinaiset kokoustamiset. Kaikkea muuta pienempää kokousta on tuossa jo pidetty. Siitä lähtevät sitten hommat niiden kautta etenemään, viime viikon keskiviikkona haastateltu Väyrynen kertoo.

Teknisen johtajan pöydällä on tällä hetkellä useampia erikokoisia hankkeita, isoimpina niistä uusi liikuntahalli. Väyrynen kokee olevan hyvä asia, että hän on päässyt työnteossa suoraan asiaan.

- Siinä sitä parhaiten perehtyy ja oppii. Olen myös ehtinyt perehtyä Puolangan kunnan sääntöihin, kun jokaisessa kunnassa on vähän omat toimintatapansa. Ihan mukavan kiireinen alku on ollut, Väyrynen hymyilee.

Väyrynen on saanut tähän mennessä Puolangasta kuvan hyvin aktiivisena paikkakuntana.

- Täällä on aika paljonkin hankkeita loppujen lopuksi, mitä on mietitty ja mitä on listailtu työn alle saatettavaksi. Se on mukava juttu.

Lue enemmän 24. helmikuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Laura Heikkinen


634 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page