top of page

Martti Köngäs aloittaa viimeisen puheenjohtajakautensa


Ryhdin vuosikokouksen aikana tehtiin katetulle jäälle viivoituksia. Olli Pirttijärvi ja Matti Honka mittaamassa maalivahdin aluetta.Tällä hetkellä kaukalo ja jää ovat jo kovassa käytössä.

Puolangan Ryhti piti vuosikokouksensa 13. joulukuuta Pessimismitalolla. Koronapandemian johdosta etänä oli useampi osallistuja ja paikalla olivat seuran puheenjohtaja Martti Köngäs ja sihteeri Sanna Sutela.

Puheenjohtaja Martti Köngäs avasi kokouksen kertomalla Honka Areenan historiasta. Könkään mukaan ensimmäisen kerran jääkiekkokaukalon kattamisen nosti esiin Tuulikki Kemppainen, joka esitti kaudella 2016 - 2017, että hankitaan Kuusamosta entisen jäähallin tukirakennelma.

Nyt tilanne on se, että pitkäaikainen Ryhdin ja etenkin jääkiekkoväen toive on toteutunut ja kaukalo on nyt katettu. Itse asiassa juuri kokouksen aikana jäälle oltiin mittailemassa ja jäädyttämässä maalivahdin aluetta.

Itse kokouksen kulku oli juohevaa, vaikka kokousväki oli enemmän etänä paikalla. Kokouksen puheenjohtajana toimi Martti Köngäs ja sihteerinä Sanna Sutela. Kokouksen aluksi paikallaolijat saivat nauttia Honka Areenan kunniaksi täytekakkukahvit.

Martti Köngäs valittiin Ryhdin puheenjohtajaksi ensi vuodeksi. Köngäs totesi, että kyseessä on hänelle viimeinen vuosi puheenjohtajana, ja nyt tulevan vuoden aikana on hyvä aika etsiä seuraava puheenjohtaja.

- Omalta kohdaltani koen, että olen saatellut puolankalaisen liikunnan ja liikkumisen mahdollisuudet siihen pisteeseen, että voin hyvällä mielellä siirtyä puheenjohtajan paikalta rivijäseneksi hallitukseen ja suunnistusjaoston peräsimeen, Köngäs sanoi.

Lue enemmän 29. joulukuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen

303 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page