top of page

Meeri Keränen kokee antoisana monimuotona liikuntaneuvojaksi opiskelun


Meeri Keränen on maaliskuusta alkaen opiskellut liikuntaneuvojan ammattitutkintoa Kainuun ammattiopiston Vuokatin toimipisteessä. Koulutus on mahdollista opiskella joko päivämuotona tai monimuotona, kuten Meerikin tekee. Tiettyjen valinnais­aineiden valinnoista riippuen koulutuksen jälkeen voi hakea urheiluopistojen myöntämää personal trainerin sertifikaattia, joka on myös Meerin tähtäimessä. Tavoitteena hänellä on valmistua jouluksi. 

Meeri on innokas opiskelija ja uuden oppija. Lisäksi häntä on aina kiinnostanut liikunta-ala. Tietenkin liikuntaneuvojan tutkinto on hänelle luonnollinen lisä, sillä sen avulla hän pystyy laajentamaan yrityksensä Hieronta & Hyvinvointi Meeri Marian palvelutarjontaa.

Tutkinto antaa hänelle eväitä myös kansalaisopistolla ohjaamiinsa tunteihin.

- Lähdin kouluun, koska olen ollut pitkään todella kiinnostunut liikunta-alasta. Jotenkin aina on ollut sellainen olo, että haluan käydä liikunta-alan tutkinnon. Minulla on toki jo urheiluhierojan tutkinto, joka on sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan tutkinto. Halusin kuitenkin vielä lisäksi sellaisen tutkinnon, joka antaa konkreettista varmuutta toimia liikunta-alalla, esimerkiksi varmuutta toimia ryhmäliikunnan ohjaajana, Meeri kertoi. 

Meeri Keränen on kokenut koulun todella hyödylliseksi. Esimerkiksi liikuntayrittäjänä toimiminen -tutkinnonosassa hän pääsi tekemään jo ihan konkreettisesti omalle yritykselleen tulevia palvelunkuvauksia. Hän on päässyt jo hieman tekemään myös valmennustyötä. 

Meeri on tehnyt yksilöllisiä liikunnanohjauksia ja yksilöllisiä liikuntaohjelmia, esimerkiksi kirjallisia, ohjelmoituja ohjelmia kuntosalille, mutta myös laajempia elämäntapamuutosprosesseja, joissa on annettu liikuntaneuvontaa, ravitsemusneuvontaa sekä lepo- ja palautumisohjausta.

Lue enemmän 3. marraskuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

227 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page