top of page

Moni odottaa jo ensi kesän Lankafestiä


Steve ’n’ Seagulls on suomalainen country-yhtye, joka tekee omanlaisiaan versioita tunnetuista rock- ja metallikappaleista.

Puolangan musiikkitapahtumat alkavat jälleen hahmottua tapahtumakoordinaattori Sami Haapalaisen työpöydällä. Finnhits-iltamat ovat huhtikuussa ja Lankafest kajauttaa torilla kesä-heinäkuun vaihteessa. 

Haapalainen on innoissaan tulevasta Lankafestistä. Eikä se ole ihmekään, sillä nyt on tähdet kohdallaan artistikattauksessa. Lavalla nähdään Marko Hietala, Steve ’n’ Seagulls, Korpiklaani, Brother Firetribe, Stargazery, Electric Deathbeat, Antti Railio sekä Martti Servo & Napander. Kakkoslavalla soittaa päälavan esiintyjien vaihdoksen aikana luottoyhtyeet Animal House ja Stargete. 

Haapalainen kertoi, että nyt hän on saanut Lankafestille monia sellaisia artisteja ja yhtyeitä, joista hän on haaveillut pitkään. 

- Olen leikkisästi sanonut, että kunhan saan Marko Hietalan torille, niin siihen minä lopetan, Haapalainen naurahti. 

Kokoonpanossa on myös muita, joita Haapalainen on odottanut nouseviksi Lankafestin lavalle.  

- Tämä meni niin kuin ajattelin. Korpiklaanista lähdin rakentamaan, koska viime vuonna sopimus oli viimeistä vaille valmis, mutta siihen tulikin muutos. Steve ’n’ Seagull’sia olen tavoitellut noin kuusi vuotta. He ovat tuolloin Suomessa, niin saatiin onnistumaan, Haapalainen kertaa.

Ensi kesän kattaus on tähän mennessä arvokkain. Tällä kattauksella voi uskoa musiikin ystävien saapuvan paikalle kauempaakin. 

- Kyllähän tässä jo kesää odottaa, Sami Haapalainen kommentoi.

Lankafestin edullisemmat kahden päivän early bird -liput tulevat myyntiin joulukuun ajaksi.

Ensi kesän Lankafestin artistikattauksesta enemmän 30. marraskuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen

108 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page