top of page

Onnellinen perhe valtaa Askanmäen ensi kesänä


Hyvösen käsikirjoittama Miesluola keräsi viime kesänä Askanmäkeen runsaasti katsojia ja oli yleisön suosikki. Miesluola oli kesäteatterille luonteenomaisesti hauska, mutta myös ajatuksia herättävä.

Askanmäen kesäteatterissa nähdään ensi kesänä Onnellinen perhe. Markku Hyvösen taattua Askanmäki-laatua oleva käsikirjoitus on jälleen kantaesitys Askanmäessä.

- Juonisisältö on hyvin paikallinen ja ajankohtainen käsitellen monia keskustelua aiheuttavia aiheita huumorin keinoin, ohjaaja Hilkka Oikarinen kertoo.

- Näyttelijäkaartiin on saatu uusia kasvoja entisten tuttujen rinnalle. Kuten muinakin kesinä elävästä musiikista vastaa hanuristi Tero Kähkönen, ja Arto Keränen viimeistelee esityksen loistavalla äänentoistolla.

Hyvösen mukaan Onnellinen perhe on komedia perheestä, jossa mummo häärää enemmän kuin lääkäri määrää. Vauhti vain kiihtyy, kun tytär harkitsee avioeroa, Puolangan kunnanvaltuusto tuulivoimaa ja mummo lisäansioita: Airbnb-vuokrausta vai pitäiskö, perkule, repäistä ja liittyä Onlyfanssiin?

Aiheesta enemmän 27. maaliskuuta ilmestyvässä Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen180 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page