top of page

Oulujärvi Leaderin seuraavan toimintakauden strategian teemat ovat työn alla


Leaderin järjestämässä Minun Puolankani -tilaisuudessa pohdittiin lokakuussa paikkakunnan vahvuuksia ja mahdollisuuksia sekä heikkouksia ja uhkia. Yhdistys piti viime vuonna vastaavanlaisia tilaisuuksia toimialueensa eri kunnissa. Toiminnanjohtaja Pirjo Oikarinen kertoi, että niistä kerätyn palautteen perusteella lähdetään muodostamaan Oulujärvi Leaderin seuraavan toimintakauden strategiaa.

Oulujärvi Leaderin seuraavan, vuosina 2023 - 2027 toteuttavan toimintakauden strategia tulee perustumaan Minun kuntani -yleisötilaisuuksista tehtyyn analyysiin. Yhdistys järjesti Minun kuntani -tilaisuuksia toiminta-alueensa kunnissa viime vuoden lopulla. Niissä Oulujärvi Leader kartoitti paikallisten ajatuksia siitä, millaisia ovat heidän kotikuntansa vahvuudet ja mahdollisuudet sekä heikkoudet ja uhkat.

- Strategiaa tehtäessä lähdetään miettimään, miten esimerkiksi paikallisia vahvuuksia pystytään hyödyntämään ja miten heikkoudet voidaan huomioida. Strategian painopisteet ovat nyt työn alla, Oulujärvi Leaderin toiminnanjohtaja Pirjo Oikarinen kertoo tämänhetkisestä tilanteesta.

Työn edetessä alueen asukkaille tullaan järjestämään lisää yleisötilaisuuksia ja muita osallistumismahdollisuuksia. Toimintakauden strategian tekee tärkeäksi se, että sillä haetaan Oulujärvi Leaderin rahoitus myönnettäväksi eteenpäin toiminta-alueen eri tahoille, kuten yrityksille, kunnille ja yhdistyksille.

Millaisessa Puolangassa Sinä haluat asua? Mitkä asiat näet Puolangan kehityksessä tärkeinä? Puolanka-lehden ja Oulujärvi Lederin yhdessä järjestämään kyselyyn voi käydä vastaamassa maaliskuun aikana osoitteessa: https://fi.surveymonkey.com/r/Puolanka-lehti

Leader-asiaa enemmän 24. helmikuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Heikkinen, kuva Laura Tolonen
57 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page