top of page

Päivi Kemppainen avasi parturi-kampaamon Puolangalla


Päivi Kemppainen on aloittanut parturi-kampaajana Puolangalla. Hänen kampaamonsa on Matkahuollon entisissä tiloissa. Kemppainen on puolankalaislähtöinen ja työskentely synnyinpaikkakunnalla on hänestä ihana ajatus.

- Onhan se hauska ja kiva ajatus päästä tänne töihin. Tämä on alkanut oikein mukavasti ja ihmiset ovat ottaneet lämpimästi vastaan, mistä olen hyvin kiitollinen, samoin kuin talkoisiin osallistuneille. Lämmittää oikeasti sydäntä, että ihmiset tulevat tervehtimään. On sellainen tunne ihan kuin olisi kotiin tullut, Kemppainen kertoi.

Päivi Kemppainen asuu tälläkin hetkellä Kempeleessä. Perheellä on kuitenkin mökki Puokiolla, jossa hän viettää paljon aikaa. Niinpä syntyi ajatus, että hän voisi tehdä töitä mökiltä käsin.

Puolangalta löytyi sopivat tilat, joissa oli ennenkin toiminut parturi, joten suurempaa remonttia ei vaadittu. Miehensä kanssa he laittoivat tilan kuitenkin Kemppaisen näköiseksi.

Tällä hetkellä Päivi Kemppainen ajattelee tekevänsä töitä Puolangalla kolmena päivän viikossa. Hän kuitenkin näkee, että sitä voi muuttaa tarpeen mukaan. Esimerkiksi kesällä hän voisi viettää mökillä enemmän aikaa ja tehdä töitä. 

Lue enemmän 14. joulukuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

913 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page