top of page

Pessimismitalon ovet avautuvat jälleen


Pessimistien tukikohta Pessimismitalo avataan kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina. Talolla on viimevuotiseen tapaan pessimistien tuotemyyntiä, ja Elämä on juhla -kahvila palvelee jälleen kävijöitä. 

Viime vuonna talon avajaisia suunniteltiin avajaistanssien merkeissä. Silloin koronavirus pilasi avajaistanssit, ja niin se pilaa tanssit myös tänä vuonna, joten mitään erityisempää avajaisohjelmaa ei todennäköisesti ole tiedossa. 

- Pessimisti ei pety jos avajaisissa ei ole mitään, Puolangan pessimistien puheenjohtaja ja kahvilayrittäjä Carita Moilanen kertoi, vaikka samalla myönsi haaveilevansa tanssien vielä joskus toteutuvan.

Tulevan kesästä odotetaan kiireistä, ja toiminnanjohtaja Tommi Rajala uskoo, että tänäkin vuonna ihmiset löytävät talolle. Kesäkuun alussa avatessa pessimisteillä on myös yksi kuukausi enemmän aikaa toimia kuin viime vuonna. 

- Kyllähän tässä voi odottaa, että aika samanlainen kesä tulee kuin viime vuonna.  Ulkomaille ihmiset eivät kuitenkaan pääse vielä kesällä, joten kotimaan matkailu jatkuu. Sehän näkyi jo täällä hyvin merkittävästi viime vuonna, Rajala kertoi.

Lue enemmän 26. toukokuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Tolonen

795 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page