top of page

Pitkästä aikaa järjestetty metsänäytös sai metsänomistajat liikkeelle


Toissa lauantaina päästiin pitkästä aikaa osallistumaan metsätyönäytökseen Kotilan kylässä. Stora Enson järjestämä tapahtuma keräsi paikalle kanalinnunmetsästyksen aloituspäivästä huolimatta kuutisenkymmentä metsäomistajaa.

- Mukavasti oli porukkaa paikalla. Erityisen ilahduttavaa oli lapsiperheiden määrä, Stora Enson metsäasiantuntija Jarmo Suorsa kertoi.

Jos Jarmo Suorsan nimi on monelle puolankalaiselle tuttu, ei se ole mikään ihme, sillä Suorsa on palannut kotiseudulleen Puolangalle pitkän etelänkiertueen jälkeen.

Stora Enson ostopäällikkö Joel Sahlman kertoi, että puukauppa Kainuussa ja Puolangalla on lähtenyt hyvin käyntiin. Etenkin Puolangalla puukaupan viriämien on uusien metsäasiantuntijoiden Jarmo Suorsan ja Niklas Pesosen ansiota. Suorsa ostaa puuta eteläosasta Puolankaa ja Pesonen pohjoispuolelta.

- Puukaupassa on hyvä tilanne. Jarmon ja Niklaksen ansiosta olemme saaneet puukaupan hyvin käyntiin Puolangalla, Sahlman kertoi.

- Se, mitä nyt haetaan on kesäharvennukset, mutta myös talvileimikoita on lähdetty ostamaan. Kaikenlaisille leimikoille on nyt kysyntää.

Lue enemmän 21. syyskuuta ilmestyneestä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen, kuva Jarmo Suorsa


174 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page