top of page

Poliisi lisäsi partiointia Puolangalla kesän ajaksi


Poliisin värit tulevat näkymään tämän kesän ajan aiempaa useammin Puolangalla. Oulun poliisilaitos on nimittäin lisännyt partiointia kesäksi harvaan asutuilla alueilla, joilla toimintavalmiusaika on ollut pisin.

Oulun poliisilaitoksen harvapartiointiryhmän toiminta-alueeseen kuuluvat erityisesti Puolangan, Vaalan, Utajärven ja Siikalatvan alueet.

Oulun poliisilaitoksen ylikonstaapeli Tero Väyrynen kertoo, että Oulussa on perustettu tehtävää varten uusi ryhmä, joka valvoo näillä paikkakunnilla kesän ajan järjestystä ja turvallisuutta.

Ryhmän perustamisen taustalla on poliisin poliisin saama lisämääräraha, jolla pyritään muun muassa harva-alueiden valvonnan ja turvallisuuden tunteen sekä toimintavalmiusajan parantamiseen.

- Käydään täällä ajelemassa joka paikassa, missä keretään. Riippuu paljolti myös hälytystehtävistä, mutta käymme täällä useita kertoja viikossa vain näkymässä ja partioimassa, kertoo ryhmänjohtaja Tero Väyrynen poliisin näkyvyydestä Puolangalla.

Puolangalla poliisi hoitaa muun muassa hälytystehtäviä ja liikenteenvalvontaa sekä neuvoo ihmisiä tarpeen tullen. Myös hirvikolarit työllistävät poliisia Puolangalla verrattain paljon. Poliisin tarve on vilkkainta Puolangalla kesäisin, jolloin keskiarvo on noin tehtävä per vuorokausi.

Poliisin harvapartiointiryhmästä enemmän 1.7. Puolanka-lehdessä.


Jenna Hiltunen

333 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page