top of page

Potkurirallia hyvässä säässä ja kuulumisten vaihtoa


Viime viikon perjantaina kunnan liikuntatoimi järjesti potkurirallin. Keväinen sää antoi parastaan, kun aurinko paistoi kirkkaasti pilvettömältä taivaalta, ja kylänraitilla näkyikin monia liikkujia. Potkurilla liikkujat ja sauvakävelijät saivat pysähtyä monarille noutamaan pienen yllätyksen.

Tapahtuma oli turvallista järjestää ulkoilmassa, jolloin kontakteja pystyi välttämään. Kunnan liikuntaneuvoja Tuulikki Kemppainen halusi järjestää tapahtuman, jotta edes jotain pientä saataisiin arkeen.

- Ajatus oli se, että saadaan etänä sanoa muutama sana ihmisten kanssa ja se, että on jotakin piristävää, kun kaikki eivät pääse omiin harrastuksiinsa, Kemppainen kertoi.

Samalla hän myös halusi innoittaa potkurilla liikkumiseen, sillä se on hyvä liikuntamuoto. Se on kaikille hyvä kulkupeli, mutta erityisesti iäkkäämmille se tuo myös turvaa.

Potkurallin yllätyksenä olivat Liikenneturvan lahjoittamat, tukevat heijastinkankaasta olevat kassit, jotka saivatkin uusilta omistajiltaan kehuja käytännöllisyydestä. Kassin kyljessä luki Pysy pystyssä, kiinnitä huomiota pitäviin jalkineisiin. Kassissa itsessään oli siis kaksi tärkeää viestiä: näkyvyys ja pystyssä pysyminen.

Aiheesta enemmän 24. maaliskuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen


90 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page