top of page

Pulkkinen täytti Pessimismitalon


Vuosituhannen vaihteessa monia ihastuttanut ja koukuttanut Pulkkinen palasi takaisin estradille pari vuotta sitten teatteriversiossa. Pulkkista esittävä Jari Salmi on saanut rinnalleen Teemu Koskisen. Pessimismitalolle tuli lähes sata katsojaa, jotka ohjattiin pienryhmissä paikoilleen ja kaikille annettiin viimeistään ovella kasvomaskit, ja käsidesi oli myös käytössä. Näin sekä katsojien että näyttelijöiden turvallisuus ja koronaohjeet olivat käytössä.

Sarjan rakastetuista hahmoista lavalla nähtiin muun muassa Pulkkinen, naapurin Sauli, Osmo, Taparikollinen, Kopiovastaava, Mauri ja Viihdetaiteilija. Varsinkin äänimies Esko oli jälleen elementissä yrittäessään mikittää koko yleisön, jonka hän luuli olevan kokonainen avustajajoukko.

- Kaikki toimi niin kuin suunniteltiin. Turvavälit pitivät, ja kun väliaikaa ei pidetty, mitään ylimääräistä liikehdintää esityksen aikana ei ollut, tapahtumakoordinaattori Sami Haapalainen kertoi.

Myös näyttelijät olivat tyytyväisiä, sillä keikkoja ei korona-aikana ole paljon ollut ja pääsy liveyleisön eteen oli myös heille mieluista.

Lue enemmän 11. marraskuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen

211 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page