top of page

Puolangalla löytyy tekemistä koronakesänäkin


Koronakesän ensimmäinen peruuttamaton tapahtuma on Pahan Paavon beachturnaus, joka pelataan heinäkuun lopussa. Lisää muitakin tapahtumia on luvassa kesän aikana.

Alkaneelle kesälle saadaan pienimuotoisia tapahtumia valtioneuvoston lievennettyä kokoontumisrajoituksia kesäkuun alusta alkaen. Kaikki kunnan järjestämät tapahtumat toteutetaan kulloinkin voimassa olevien rajoitusten puitteessa ja ulkoilmassa.

Kesällä tullaan järjestämään suosittuja yhteislauluiltoja ja torstaitorit heinäkuussa. Kunnan kanssa yhteistyössä tapahtumat järjestää Musiikin ystävät ry. Lisäksi kotiseutumuseo on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin viikoilla 27, 28 ja 29.

Lämminhenkinen hyvän mielen tapahtuma torstaitori on ollut suosiossa jo muutaman vuoden. Tapahtumassa on livemusiikkia, peräkärrykirppis ja lapsille suuri pomppulinna.

Safari Suomen yrittäjä Juha Haanela avaa torstaina Paljakkaan kesäajaksi uuden kesäravintolan. Ravintola tulee Paljakan ydinkeskuksessa olevan Ski Villas -majoituspalvelujen yhteyteen.

Kesällä tarjotaan matkailijoille kesän ohjelmapalveluja kalastuksesta alkaen. Vuokrausvalikoimasta löytyy fat-biket, jotka ovat mainioita kulkupelejä vaaramaisemissa.

- Uutena tuotteena meillä on vuokrattavana pari vesijettiä. Minigolfrata on avajaisviikonloppuna vapaasti kaikkien käytettävissä, Haanela kertoi.

Ravintola Riekko palvelee vihreiden rinteiden juurella ja sen uuden terassin avajaisia vietetään torstaina 18. kesäkuuta kestäen loppuviikon. Ravintola Riekko toimii samassa rakennuksessa kuin Ravintola Bistro ja lasketteluvälinevuokraamo.

Aiheesta enemmän 3.6. Puolanka-lehdessä.


Laura Tolonen, Tuomo Seppänen, kuva Laura Heikkinen


153 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page