top of page

Puolangalta saa monipuolista sähköalan palvelua


Jouni Asalalla on riittänyt töitä eniten aurinkosähköjärjestelmien asentamisessa.

Puolangalla on tällä hetkellä tarjolla varsin monipuolinen tarjonta sähköalan palveluja. Vielä muutama vuosi sitten tilanne oli se, että sähköalan palvelujen tarjoajia oli vain pari ja he olivat niin täystyöllistettyjä, että varsinkin pieniin sähköpuolen tarpeisiin oli vaikea saada apua.

Pororajan Sähkön Jukka Väisänen muutti kotikonnuilleen muutama vuosi sitten. Hän arveli tuolloin, että lieneeköhän hänelle töitä täällä, mutta huomasi aika pian, että töitä oli enemmän kuin hän ehti tehdä. Ennen korona-aikaa Väisänen teki paljon reissuhommia, mutta korona lopetti ne kokonaan.

Tällä hetkellä Jukka Väisänen tekee normaalien sähkötöiden lisäksi muun muassa aurinkosähköjärjestelmien asennuksia sekä sähköautojen tarvitsemien omien sähkölatauspisteiden asennuksia.

Alun perin Keski-Suomesta kotoisin olevalla Jouni Asalalla on riittänyt töitä eniten aurinkosähköjärjestelmien asentamisissa.

Aurinkosähköjärjestelmän tarjoajia on tällä hetkellä joka paikka täynnä ja alalla on monenlaista toimijaa. Sekä Jouni Asala että Jukka Väisänen neuvovat ottamaan aurinkojärjestelmien hankinnassa tarjouksia paikallisilta toimijoilta. On todennäköisempää, että saa varmemman palvelun ja hyvän takuun työlle.

- Kannattaa kysellä paikallisilta aurinkosähköjärjestelmistä. Hinnatkaan eivät välttämättä ole niin kalliita kuin käypäläisillä, Asala vinkkasi.

Hänen työvalikoimaansa kuuluvat kaikenlaiset sähkötyöt, mutta myös pora- ja avokaivopumppujen vaihdot onnistuvat.

Enemmän sähköalan palvelutarjonnasta 31. toukokuuta ilmestyneessä Puolanka-lehdessä.


Tuomo Seppänen

162 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page