top of page

Puolangan apteekissa on käytössä uusi videoapteekkipalvelu


Puolangan apteekki on ottanut kesäkuun alusta lähtien käyttöön uuden videoapteekkipalvelun. Sen avulla omia apteekkiasioitaan voi hoitaa etänä joko ääni- tai videopuhelun välityksellä.

Videoapteekkipalvelun kautta on mahdollista tilata reseptilääkkeitä ja muita apteekkituotteita sekä saada neuvontaa. Se toimii ilmaisella Remomedi-sovelluksella, joka ladataan älypuhelimeen sovelluskaupasta. Rekisteröitymisen yhteydessä käytetään vahvaa tunnistautumista.

Vahvaa tunnistautumista vaativa etäasiointi, esimerkiksi reseptilääkkeiden tilaaminen etänä apteekin noutoautomaattiin, toimii Puolangan apteekissa jatkossa siis Remomedi-sovelluksen kautta. Remomedin kautta voi myös maksaa omat ostoksensa, mikäli sovellukseen laittaa omat maksukorttitietonsa.

- Jos omia korttitietojaan ei tahdo antaa, niin maksu onnistuu myös niin, että me teemme laskun täältä matkaan tai tuotteen maksaa hakemisen yhteydessä apteekissa, Mahlakaarto sanoo.

Mahlakaarto näkee, että videoapteekki on lisäpalvelu, joka parantaa osaltaan Puolangan apteekin saavutettavuutta.

- Jos asiakas vaikka hoksaa, että hän ei ehdi apteekkiin, niin hän voi soittaa tänne ja me käymme viemässä tuotteen noutolokeroon, joka on Paprikassa, Mahlakaarto sanoo.

Lue enemmän 30. kesäkuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Laura Heikkinen

134 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page