top of page

Puolangan Kameraseura järjestää talvivalokuvakilpailun


Kameraseuralla on käytössään erilaista valokuvaamiseen liittyvää kalustoa, kuten valoja, jalustoja, kuvauskota ja teltta. Kuvauskotaa virittelemässä Juha Tuomimäki, Ilmari Aho ja Eila Heikkinen.

Puolangan Kameraseura kokoontui lauantaina koronapandemian keväällä siirtämään vuosikokoukseensa aurinkoiselle Aittojärven rannalle. Kokouksessa todettiin, että alkuvuodesta tehty toimintasuunnitelma on osin romuttunut koronapandemian vietyä kaikki tapahtumat melkein puolen vuoden ajalta.

Toimintasuunnitelmassa on kuitenkin kaksi kohtaa, joita koronapandemia ei hidasta, eli uusien postikorttien teko sekä talvivalokuvakilpailu. Kameraseura haki kunnalta 500 euron toiminta-avustusta sekä postikorttien painamiseen että valokuvakisan järjestämiseen ja sai 300 euroa, jotka käytetään pääosin postikorttien painatukseen. Kokouksessa päätettiin Puolanka-aiheisten postikorttien valmistuksesta. Seura tekee kymmenestä erilaisesta kuvasta jokaisesta sata korttia.

Valokuvakilpailu järjestetään yhdessä Puolanka-lehden kanssa. Kuvakisa on nimeltään Talvinen Puolanka, ja kuten nimikin kertoo, kisaan halutaan kuvia talvisesta Puolangasta. Kokousväki toivoi, että kuvat eivät olisi pelkkiä maisema- ja luontokuvia, vaan kuvissa olisi myös talvista elämää Puolangalta.

Kameraseuran toiminnasta enemmän 9. syyskuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Tuomo Seppänen

143 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page