top of page

Puolangan kesäjuhlaa vietettiin aurinkoisissa tunnelmissa


Lauantaina Puolangan torilla saatiin nauttia erilaisista ohjelmanumeroista, lämpimästä säästä ja yhdessäolosta Puolangan kesäjuhlassa. Ennen Rokuli-nimellä tunnettu kesätapahtuma keräsi runsaasti ihmisiä torille kiertelemään sekä katselemaan. Tapahtuman järjesti Puolangan kunta.

Kesäjuhlassa oli tarjolla sekä uutta että aiemmiltakin vuosilta tuttua ohjelmaa. Tänä vuonna niin sanotusti uutuutena nähtiin Oulun Tähtisirkuksen esitys, joka hämmästytti niin lapsia kuin aikuisiakin. Tähtisirkuksen esityksessä nähtiin perinteisiä sirkustemppuja, kuten akrobatiaa, hulavannetemppuja sekä jonglöörausta. Esityksensä jälkeen Tähtisirkus piti lapsille työpajan, jossa lapset saivat kokeilla pienimuotoisia sirkustemppuja ammattilaisten johdolla.

Puolangan kunnan tapahtumakoordinaattori Sami Haapalainen kertoo olevansa tyytyväinen kävijämäärään sekä toritapahtuman ohjelmistoon. Hän toteaa, että sirkus oli ollut hänen mielessään jo muutaman vuoden, mutta koronan vuoksi toteutus piti hetkeksi unohtaa.

Tämänvuotisessa tapahtumassa oli paljon erilaisia pisteitä etenkin lapsille: sirkuspisteen lisäksi lapset pääsivät testaamaan pomppulinnaa sekä MLL:n onnenpyörää. Myös ponilla ratsastaminen oli mahdollista.

Lue enemmän 13. heinäkuuta ilmestyvästä Puolanka-lehdestä.


Milla Hiltunen

129 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page